LU lietotājiem līdz 2024. gada 23. oktobrim nodrošināta izmēģinājuma piekļuve Lippincott Williams & Wilkins augstas ietekmes faktora e-žurnāliem un New England Journal of Medicine ekskluzīvi platformā OVID.

Lippincott Williams & Wilkins (LWW) sadarbībā ar vairāk nekā 60 vadošajām pasaules medicīnas biedrībām un 20 ārstniecības profesiju asociācijām izdod gandrīz 300 zinātniskus un profesionāli recenzētus medicīnas un ar ārstniecību saistītus žurnālus. Kolekcijā iekļauti tādi sējumi kā Anesthesiology, Annals of Surgery, Circulation, Neurology, Obstetrics & Gynecology, Plastic & Reconstructive Surgery un citi. Pilns saraksts atrodams šeit.

New England Journal of Medicine (NEJM) ir viens no visvairāk citētajiem medicīnas nozares žurnāliem pasaulē. Pieejami sējumi NEJM un NEJM Evidence, kā arī nesen pievienotais NEJM AI – izdevums, kas apskata straujās mākslīgā intelekta un tehnoloģiju attīstības pielietošanu klīniskajā praksē.

Piekļuve LU datortīklā pieejama šeit vai šeit.

Piekļuve ārpus LU datortīkla pieejama šeit.

LU bibliotēka aicina izteikt savu viedokli par Lippincott Williams & Wilkins e-žurnāliem un New England Journal of Medicine, sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv vai agnese.arabere@lu.lv.

Jūsu atsauksmes palīdz mums izvērtēt e-resursu abonēšanu nākotnē!

Dalīties