1. Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkā ir pieejama Sanitas Martenas, Diānas Laivenieces, Arvila Šalmes grāmata "Lingvodidaktika: latviešu valodas mācības pusaudžiem un jauniešiem". Mācību līdzeklis noteikti būs aktuāls pedagogiem, kā arī valodniekiem. 
  2. Pateicoties profesora Breslava Geršona dāvinājumam, Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkas krājums ir papildināts ar divām viņa grāmatām "Новый взгляд на историю научной психологии /" PRIMO un "Психология эмоций : учебное пособие для высших учебных заведений " PRIMO . Grāmatas varētu būt interesantas psiholoģijas studentiem.
  3. Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkā ir pieejamā Imanta Eglīša jaunā grāmata "Psihiatrija". Grāmatā aplūkotas psihiskās slimības, to diagnostika un ārstēšanas principi. PRIMO
     
  4. Labas ziņas pedagoģijas studentiem! Izglītības zinātņu un psiholoģijas bibliotēkā  ir pieejams mācību līdzeklis "Atver pasauli!", kurš palīdz ar latviešu valodas apguvi 5-8 gadus veciem bērniem. PRIMO
     
  5. Sociālo zinību un vēstures pedagogiem varētu būt aktuālas grāmatas: "Sociālās zinības un vēsture 4. klasei: Pirmā daļa" PRIMO; "Sociālās zinības un vēsture 4. klasei: Otrā daļa" PRIMO;  "Sociālās zinības un vēsture 5. klasei : Pirmā daļa" PRIMO un "Sociālās zinības un vēsture 5. klasei : Otrā daļa" PRIMO.

Mācību materiāli atbilst modernās izglītības tendencēm.

Dalīties