Līdz 2023. gada 7. aprīlim LU Medicīnas fakultātes pārstāvjiem ir nodrošināta izmēģinājuma piekļuve 5 kompānijas Wolter Kluwer medicīnas e-resursiem.

Piekļuve ir nodrošināta LU datortīklā un pieslēdzoties ar LU WIFI.

Acland's Video Atlas of Human Anatomy ir iekļauti gandrīz 330 videoklipi ar īstiem cilvēka anatomijas paraugiem to īstajās krāsās, tostarp 5 jauni, revolucionāri iekšējās auss video. Dr. Roberts Aklends (Dr. Robert Acland) iepazīstina ar kustīgām struktūrām — muskuļiem, cīpslām un locītavām —, kas veic tās pašas kustības, ko tās veic dzīvē. Pieejams šeit.

LWW Health Library Medical Education ir interaktīva tiešsaistes piekļuves platforma galvenajām Lippincott mācību grāmatām par galvenajām/fundamentālām tēmām, kā arī procesuāliem video, attēliem, reālu gadījumu izpēti un viktorīnu bankām medicīnas un veselības zinātņu studentiem. Pieejams šeit.

Bates’ Visual Guide of Physical Examination  ir iekļauti pilnībā no jauna uzņemti un sistēmas fizisko izmeklējumu videoklipi, akcentējot klīnisko precizitāti un pacienta aprūpi. Pacientu tikšanās video ļauj studentiem praktizēt klīniskās spriešanas prasmes un pārskatīt eksāmenus. Pieejams šeit.

Grant’s Dissection Videos ir kolekcija ar 77 augstas izšķirtspējas videoklipiem, kas kopumā ilgst vairāk nekā 14 stundas, un tie demonstrē Granta metodi līķu sadalīšanas secībām, kā aprakstīts slavenajā Granta preparēšanas tekstā(Grant’s Dissector text). Katrs videoklips ir sakārtots pēc ķermeņa apgabala, un tajā ir ietverts stāstījums un teksts, kurā studenti parāda: ko viņi sagaida laboratorijā, katrai sekcijai nepieciešamās darbības, utt. Pieejams šeit.

Lippincott Journals – High Impact collection ir būtiskas ietekmes kolekcija, kurā ir vairāk nekā 60 plaši citētu žurnālu ar lieliem ietekmes faktoriem, kā noteikts ikgadējos Journal Citation Reports — visus publicējis Lippincott Williams & Wilkins. Šī unikālā Lippincott Williams & Wilkins publicēto žurnālu kolekcija nodrošina būtisku, augsti citētas informācijas bāzi, kas ir lieliski pielāgota jūsu pētniecības vajadzībām. Pieejams šeit.

Aicinām Jūs izmēģināt resursu un izteikt viedokli par to šeit vai sūtot uz e-pastu info-bibl@lu.lv! Atsauksmes būs noderīgas, lai novērtētu šī resursa nepieciešamību jūsu studijām un pētījumiem.

Dalīties