Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka līdz 2021. gada 29. aprīlim LU telpās un attālināti nodrošina izmēģinājuma piekļuvi IGI Global InfoSci® platformā pieejamām daudznozaru e-grāmatām un e-žurnāliem.

IGI Global piedāvā plašu daudznozaru e-grāmatu un e-žurnālu klāstu, kas pieejams IGI Global InfoSci® platformā. Tematiskais aptvērums: bizness un vadība, datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas, vide, bibliotēku un informācijas zinātne, komunikācijas zinātne, medicīna un veselības aprūpe, zinātne un inženierzinātnes, juridiskās zinātnes, izglītība, humanitārās zinātnes. IGI Global InfoSci platformā tiek nodrošināta neierobežota piekļuve pilntekstiem PDF un HTML formātos.

IGI Global grāmatu kolekcijā pieejami vairāk nekā 6 000 grāmatu nosaukumi. Tās ir atrodamas vairākos prestižos indeksos, tostarp Clarivate Analytics grāmatu atsauču indeksos, Scopus®, ERIC un PsycINFO®.

E-žurnāli ietver vairāk nekā 27 000 recenzētu žurnālu rakstu ar vairāk nekā 1 milj. atsaucēm, kas iegūtas no IGI Global žurnālu kolekcijas. Tiek piedāvāta piekļuve jauniem pētījumiem, kuri ir augsti novērtēti un iekļauti atsauču indeksos, tostarp Web of Science ™ un Scopus®. Papildinformācija par IGI Global žurnālu kolekciju: www.igi-global.com/journals.

Izmēģinājuma piekļuve IGI Global e-grāmatām un e-žurnāliem nodrošināta līdz 2021. gada 29. aprīlim.

Iesakām izmantot meklētājprogrammu Primo, kas nodrošina vienlaicīgu meklēšanu visos LU Bibliotēkas informācijas resursos, ieskaitot izmēģinājuma piekļuves e-resursus.

LU Bibliotēka aicina izteikt savu viedokli par IGI Global  e-grāmatām un e-žurnāliem, sūtot atsauksmes uz e-pastu: info-bibl@lu.lv vai rakstot šeit.

Dalīties