LU Humanitāro zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde un literatūras un kritikas portāls Ubi Sunt sadarbībā ar LU Bibliotēku 29. novembrī plkst. 18.30 aicina uz ikgadējo Akustisko dzejas vakaru, kas norisināsies LU Bibliotēkas Humanitāro zinātņu bibliotēkā (Visvalža ielā 4a).

Akustiskie dzejas vakari rudenī un prozas vakari pavasarī, kuros tekstu lasījumi mijas ar muzikāliem priekšnesumiem, aptuveni 10 gadu laikā kļuvuši par vienu no LU HZF raksturojošākajiem pasākumiem. Tie vienuviet pulcē gan sabiedrībā pazīstamus un iemīļotus rakstniekus, gan jaunos autorus, kuriem šī varbūt ir pirmā uzstāšanās un iespēja parādīt savu balsi plašākai publikai.

29. novembrī dzirdēsim tādus dzejniekus kā Pēteris Cedriņš, Dainis Deigelis, Artis Ostups un Ivars Šteinbergs.

No jaunajiem autoriem ar saviem tekstiem iepazīstinās Oskars Otomers, Līva Luīze Levko, Toms Deimonds Barvidis, Kristiāna Pelēkā, Daniels Heincis, Džeids Vils un Elza Neimane.

Aizmirsties ne tikai vārdos, bet arī melodijās ļaus mākslinieks Lauris Valters, grupa Tu’n’es, kā arī dziedātāja Keitija Bārbale.

Jau piektdien tiekamies LU Bibliotēkas Humanitāro zinātņu bibliotēkā, lai omulīgā gaisotnē baudītu dzeju, mūziku un jaukas sarunas pie kūpošas tējas krūzes un gardumiem.

Patīkamus pārsteigumus dalībniekiem nodrošina pasākuma atbalstītāji – literatūras un kritikas portāls Ubi Sunt, LU Bibliotēka, Ģertrūdes ielas teātris, Escape Room, Robert’s Books, kafejnīcas Terapija un Parunāsim, kā arī Latvijas Rakstnieku savienības laikraksts konTEKSTS.

Seko līdzi jaunumiem Akustiskā dzejas vakara Facebook lapā.

Dalīties