Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka līdz 2019. gada 15. aprīlim nodrošina izmēģinājuma piekļuvi digitālās platformas GeoScienceWorld (GSW) žurnāliem un grāmatām.

GeoScienceWorld (GSW) ir autoritatīvs pētniecības materiālu resurss zemes un vides zinātnē. Sadarbībā ar biedrībām, institūcijām un pētniekiem  no visas pasaules tas piedāvā piekļuvi nozares 28 izdevēju 46 zinātniski recenzētiem žurnāliem ar vairāk nekā 146 000 rakstiem. Tāpat ir iespēja piekļūt vairāk nekā 2 180 grāmatām no 11 izdevējiem, kā arī vairāk nekā 4 miljoniem GeoRef ierakstu, kas dokumentē specializētu un uz kartogrāfiskiem materiāliem balstītu informācijas resursu saites pasaules interneta tīmeklī.

Izmēģinājuma piekļuve  GeoScienceWorld nodrošināta LU (Lanet) datortīklā līdz 2019. gada 15. aprīlim.

Ērtākai resursa lietošanai piedāvāts resursa izmantošanas video ceļvedis un PPT prezentācija (angļu valodā). Pieejams GSW e-grāmatu saraksts un e-žurnālu saraksts, kā arī  biežāk uzdoto jautājumu sadaļa.

Iesakām  izmantot meklētājprogrammu Primo, kas nodrošina vienlaicīgu meklēšanu visos LU Bibliotēkas informācijas resursos, ieskaitot izmēģinājuma piekļuves datubāzēs.

LU Bibliotēka  aicina izteikt savu viedokli par  GeoScienceWorld, sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv.

Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt e-resursu nepieciešamību LU studiju un pētniecības atbalstam.  

Dalīties