Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru (KISC) līdz 2019. gada 5. aprīlim nodrošina izmēģinājuma piekļuvi izdevniecības Sage sociālo zinātņu platformas Knowledge e-grāmatu un video kolekcijai.

SAGE Knowledge ir izdevniecības Sage sociālo zinātņu platforma, kurā piedāvāts plašs e-resursu klāsts, tostarp izmēģinājuma piekļuvē izdevniecības Sage  publicēto e-grāmatu kolekcija. Tajā ietverti izdevumi biznesa un pārvaldības, psihoterapijas, jurisprudences, izglītības, ģeogrāfijas un vides, veselības un sociālās aprūpes, komunikācijas un kultūras studiju, politikas un starptautisko attiecību, psiholoģijas un socioloģijas nozarē. Kopumā pieejamas vairāk nekā 4 100 e-grāmatas sociālās zinātnēs.

SAGE Video  ir izdevniecības Sage video kolekcija sociālo zinātņu platformā Knowledge. Tajā izmēģinājumam pieejami dažādi video materiāli biznesa un pārvaldības, psihoterapijas, jurisprudences, izglītības un socioloģijas nozarē. Kolekcija ietver dažādus mācību video materiālus, kā arī nozares ekspertu viedokļu un praktisku piemēru skaidrojumu ierakstus.

Izmēģinājuma piekļuve  SAGE Video  un SAGE Knowledge nodrošināta LU (Lanet) datortīklā līdz 2019. gada 5. aprīlim.

Ērtākai resursa lietošanai izdevniecība Sage piedāvā video izmantošanas ceļvedi (angļu valodā).

Iesakām  izmantot meklētājprogrammu Primo, kas nodrošina vienlaicīgu meklēšanu visos LU Bibliotēkas informācijas resursos, ieskaitot izmēģinājuma piekļuves datubāzēs.

LU Bibliotēka aicina izteikt viedokli par Sage Knowledge e-grāmatu un video kolekcijām, sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv.

Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt e-resursu nepieciešamību LU studiju un pētniecības atbalstam.  

Dalīties