Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka aicina LU akadēmisko un zinātnisko personālu, kā arī studentus un citus interesentus piedalīties tiešsaistes seminārā par Krievijas akadēmiskās literatūras datubāzes Biblioplanet izmantošanu.

Tiešsaistes seminārs* notiks 15. maijā plkst. 15.00. To vadīs Direkt Media Publishing House pārstāve Asja Burnaševa (Asiya Burnasheva), darba valoda - angļu, sesijas ilgums – 60-90 minūtes. Reģistrācija tiešsaistes semināram iespējama Mirapolis Virtual Room platformā šeit: b16644.vr.mirapolis.ru/mira/s/R1twdt Reģistrācijas forma ir krievu valodā, to var aizpildīt gan krievu, gan angļu valodā. Neskaidrību gadījumā lūdzam vērsties pie norādītās kontaktpersonas ziņas turpinājumā. LU Bibliotēka atgādina, ka datubāzes Biblioplanet izmēģinājuma piekļuve LU datortīklā nodrošināta līdz  2018. gada 3. jūnijam. Izmantojiet šo iespēju un izsakiet savu viedokli par Biblioplanet šeit  vai sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv. Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt e-resursa nepieciešamību LU studiju un pētniecības atbalstam. Kontaktinformācija:
Aija Uzula
LU Bibliotēka
Tālr.: 67551933
E-pasts: aija.uzula@lu.lv *Tiešsaistes seminārs jeb vebinārs ir mācību un diskusiju forma interneta vidē. Lai tajā piedalītos, Jums nepieciešama unikālā saite, kas Jums tiks nosūtīta uz e-pastu, pēc reģistrācijas vebināram. Lai dzirdētu seminārā runāto, nepieciešami datora skaļruņi vai austiņas. Seminārā iespējams iesaistīties, izmantojot datoram pieslēgtu mikrofonu vai rakstot tekstu diskusiju laukā.

Dalīties

Saistītais saturs

LU Bibliotēka piedāvā izmēģinājuma piekļuvi datubāzei Biblioplanet
03.05.2018.

LU Bibliotēka piedāvā izmēģinājuma piekļuvi datubāzei Biblioplanet