Atsauksmes par izmēģinājuma pieejas datubāzi, lūdzu, sūtiet uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv, vai arī izsakiet savu viedokli šeit. Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt datubāzes nepieciešamību studiju un pētnieciskajā darbā. Datubāze pieejama tikai LU (Lanet) datortīklā līdz 2015. gada 31. maijam. CABI (Centre for Agricultural Bioscience International) ir starptautiska bezpeļņas organizācija, kas piedāvā daudzveidīgus informācijas resursus vides aizsardzībā un lauksaimniecības jomā. Organizācija sniedz piekļuvi zinātniskajai informācijai, pievēršot uzmanību pārtikas drošībai, klimata pārmaiņām, bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai u.c.
Izmēģinājuma pieejā piekļuve tiek nodrošināta sekojošiem e-resursiem:
- CAB Direct – vienota meklēšanas platforma, kurā pieejama bibliogrāfiskā informācija, pilnie teksti un žurnālu arhīvs lauksaimniecības, pārtikas, vides, veterinārijas un veselības jomā no tādiem resursiem kā CAB Abstracts, Global Health un Global Health Archive.
- Environmental Impact – bibliogrāfiskās informācijas un pilnteksta datubāze, kurā pieejami vairāk nekā 1,7 miljoni ierakstu un 47000 pilnteksta dokumentu.
- CAB eBooks front file – e-grāmatu datubāze, kurā pieejamas vairāk nekā 130 e-grāmatas lauksaimniecībā, dabaszinātnēs un lietišķajās zinātnēs.
Citi izmēģinājuma pieejas e-resursi

Dalīties