Latvijas Universitātes Bibliotēka aicina uz kompānijas EBSCO Information Services pārstāvju semināru, kas norisināsies 10. novembrī 9.00-12.00 Bibliotēkā Kalpaka bulvārī.

Latvijas Universitātes Bibliotēka sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru un kompāniju EBSCO Information Services piedāvā apmeklēt semināru par e-grāmatām un citiem e-resursiem. Kompānijas EBSCO Information Services pārstāvju vadītajā seminārā ikviens interesents varēs iegūt informāciju par EBSCO jaunākajiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju rīkiem, kā arī attīstīt informācijas meklēšanas prasmes LU pieejamos e-resursos. Seminārā praktiski tiks demonstrētas: EBSCOhost platforma, jaunās EBSCO datubāzes, eBooks un Flipster resursi, kā arī EBSCO Help, EBSCOhost Collection Manager un EBSCOadmin rīki optimālai informācijas meklēšanai un pārvaldīšanai.

 LAIKS

 PROGRAMMA

 

9.00 – 10.00

EBSCOhost platforma, tās izmantošana un informācijas meklēšana datubāzēs. eBooks resursi, e-grāmatu lejupielāde uz dažādām ierīcēm.

Kristina Puntaka, EBSCO Information Services.  

10.00 – 10.30

EBSCO Help atbalsta funkcijas, to pieeja Youtube vietnē. Jaunās EBSCO datubāzes.

Renata Włodarczyk, EBSCO Information Services.  

10.30 – 10.50

Kafijas pārtraukums

10.50 – 11.20

EBSCOhost Collection Manager rīka izmantošana e-grāmatu kolekciju veidošanā un pārvaldībā. Informācijas meklēšana Flipster digitālo žurnālu kolekcijā.

Kristina Puntaka, EBSCO Information Services.

11.20 – 11.30

E-grāmatu resursu administrēšana EBSCOadmin sistēmā.  

Renata Włodarczyk, EBSCO Information Services.  

11.30 – 11.45

Noslēgums, jautājumi un atbildes.

Semināru vadīs: Kristina Puntaka un Renata Włodarczyk. Semināra darba valoda: latviešu un angļu. Mērķauditorija: LU akadēmiskais personāls, studenti, bibliotekāri, kā arī citi interesenti. Intereses gadījumā par dalību seminārā būs iespēja saņemt apliecinājumu. * Vietu skaits ir ierobežots

Dalīties