Latvijas Universitātes Bibliotēka 11. maijā no 13.00 līdz 15.00 aicina uz kompānijas EBSCO Information Services pārstāvju datubāzu apmācību semināru. Tas norisināsies Bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4, 108. telpā.

Latvijas Universitātes Bibliotēka sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru un kompāniju EBSCO Information Services piedāvā apmeklēt datubāzu apmācību semināru par e-grāmatām un citiem e-resursiem. Kompānijas EBSCO Information Services pārstāvju vadītajā seminārā ikviens interesents varēs iegūt informāciju par EBSCO jaunākajiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju rīkiem, kā arī attīstīt informācijas meklēšanas prasmes LU pieejamos e-resursos. Ņemot vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, aicinām reģistrēties līdz 10. maijam!

 LAIKS

 PROGRAMMA

 

13.00 - 14.20

EBSCOhost platforma, tās izmantošana un informācijas meklēšana datubāzēs.

E-grāmatu resursi un to lejupielāde uz dažādām ierīcēm.

Flipster digitālo žurnālu kolekcija uz EBSCOhost platformas.

14.20 – 14.40

Kafijas pauze

 

14.40 – 15.00

Jaunas datubāzes un egrāmatu kolekcijas, to konsolidētā izmantošana.

Praktiski piemēri.

Jautājumi un atbildes.
Semināru vadīs: Renāta Vlodarčuka (Renata Włodarczyk) un Anna Abramovska (Anna Abramowska). Semināra darba valoda: angļu. Mērķauditorija: LU akadēmiskais personāls, studenti, bibliotekāri, kā arī citi interesenti. Par dalību seminārā būs iespēja saņemt apliecinājumu.

Dalīties