Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka aicina apmeklēt datubāzes EBSCO apmācību semināru, kas notiks 27. martā plkst. 10.00. Seminārā tiks demonstrēti trīs EBSCO kompānijas produkti: EBSCO eBook Academic Collection, EBSCO Business Source Complete, EBSCO Discovery service.

Kompānijas EBSCO Information Services pārstāvju organizētajā apmācību seminārā varēs iegūt izsmeļošu informāciju un prasmes izmantot e-resursus:
  • e-grāmatu datubāzi eBook Academic Collection,
  • datubāzi ar ekonomiku saistītajās nozarēs (menedžments, mārketings, finanses, ekonomika, grāmatvedība) EBSCO Business Source Complete,
  • e-resursu pārvaldības rīku EBSCO Discovery service.
Semināru vadīs: Teresa Gorecka un Leszek Czerwinski, EBSCO Information Services. Darba valoda - angļu. Seminārs notiks 27. martā plkst. 10.00 - 11.40, LU Ekonomikas un vadības fakultātē, Aspazijas bulv. 5, 318. telpā. 

EBSCO eBook Academic Collection E-grāmatu datubāze, kurā ir pieejamas LU abonētās aptuveni 78 000 e-grāmatas dažādās zinātņu nozarēs. Datubāzē iespējams lasīt grāmatas tiešsaistē, kā arī izdrukāt vai nosūtīt uz e-pastu daļu no grāmatas teksta.  EBSCO Business Source Complete Datubāzē pieejami zinātniski recenzēti biznesa žurnāli. Papildus pilnu tekstu žurnāliem datubāzē pieejami arī finanšu dati, monogrāfijas, uzziņu izdevumi, konferenču materiāli, dažādi ziņojumi un pētījumi, SWOT analīzes, informācija par uzņēmumiem u.c. visās biznesa nozarēs - menedžments, mārketings, finanses, ekonomika, grāmatvedība. EBSCO Discovery Service (EDS) ir EBSCO izstrādāts e-resursu pārvaldības rīks, kas nodrošina ātru un racionalizētu meklēšanu  lielākajā daļā Latvijas Universitātes (LU) abonēto e-resursu izmantojot vienu meklēšanas logu, kā arī piedāvā saites uz Latvijas Universitātes e-resursu repozitāriju, kopkatalogu u.c. informācijas avotiem. Būsim pateicīgi, ja atradīsiet 3 minūtes laika, lai aizpildītu aptauju par EDS rīku un tā sniegtajām iespējām. 

Dalīties