Latvijas Universitātes Bibliotēka aicina LU akadēmisko, zinātnisko un administratīvo personālu un studentus piedalīties e-grāmatu platformas "Dawsonera" apmācībās.

Dawsonera ir e-grāmatu platforma, kurā pieejamas LU Bibliotēkas iegādātās e-grāmatas dažādās zinātņu nozarēs no pasaulē vadošajām izdevniecībām - Blackwell Publishing, Cambridge University Press, Springer Verlag, John Wiley & Sons Inc u.c. Pilnu informāciju par datubāzi un platformā pieejamo e-grāmatu sarakstu pa zinātņu nozarēm skatīt šeit. Dawsonera pārstāve Ariane Rückebeil  piedāvā vebināru*, kas tiks veltīts Dawsonera platformas funkcionalitātes, satura un e-grāmatu izmantošanas apgūšanai. Sesijas laikā tiks demonstrēts, kā izveidot meklēšanas pieprasījumu, atrast vajadzīgās e-grāmatas un izmantot to priekšrocības. Darba valoda - angļu, sesijas ilgums - 45-60 minūtes.
  • 28. novembrī plkst. 11.00
Lai pieslēgtos sesijai, lūdzam izmantot pogu zemāk: *Vebinārs ir tiešraides seminārs interneta vidē. Lai tajā piedalītos, Jums nepieciešama unikālā saite, kas Jums tiks nosūtīta uz e-pastu, veicot reģistrāciju vebināram. Lai dzirdētu seminārā runāto, nepieciešami datora skaļruņi vai austiņas. Seminārā iespējams iesaistīties, izmantojot datoram pieslēgtu mikrofonu vai rakstot tekstu diskusiju laukā.

Dalīties