Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēkas izveidotā stendu izstāde “Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: Rektoru galerija”, kas veltīta visiem LU rektoriem kā sava laika personībām, līdz 20. martam būs skatāma LU Fizikas un matemātikas fakultātē.

Stendu izstāde  ir sniegts īss ieskats rektoru dzīves un darba gaitās, kā arī rektoru paustajās atziņās vai līdzcilvēku izteikumos par rektoriem. Atzīmējot LU 100. jubilejas tuvošanos, sākumā izstāde bija apskatāma LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, vēlāk - Humanitāro zinātņu fakultātē, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, LU Dabas mājā. Tagad stendu izstāde pieejama Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātē Zeļļu ielā 25, (1. stāva foajē). Šeit izstādi varēs apskatīt līdz 20.03.2018. Izstāde “Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: Rektoru galerija” ir pieejama arī virtuālā formātā. Virtuālajā izstādē interesenti aicināti iepazīties ar LU rektoru biogrāfijām, pedagoģisko izaugsmi, profesionālo karjeru, kā arī viņu devumu LU attīstībā. Virtuālo izstādi par rektoriem var apskatīt: www.mirkli.lu.lv
Saistītās ziņas: LU Bibliotēkas izstāde “Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: Rektoru galerija” tagad LU Dabas mājā 29.12.2017.

Dalīties