LU Bibliotēkas Dabaszinātņu bibliotēkā 24.novembrī viesojās kolēģi no Liepājas Universitātes (LiepU) Bibliotēkas.  

Ar LU Bibliotēkas  darbību, krājumu un sniegtajiem pakalpojumiem iepazīstināja Lietotāju apkalpošanas departamenta vadītāja Aldona Volkova, stāstot arī par bibliotēkas pakalpojumu nodrošināšanu 24/7 režīmā. Bibliotekāre Elīna Sniedze pastāstīja par jaunākās izstādes “Atomi, enerģija un Kirī fenomens” tapšanas gaitu, kā arī sniedza iespēju visiem apskatīt LU Dabas māju un Rīgu no LU Dabas mājas jumta. 
LiepU Bibliotēkas direktore Līga Krūmiņa atzīst, ka, tikai smeļoties zināšanas vienam no otra, var gūt pieredzi un motivāciju! 2017.gadā Dabaszinātņu bibliotēku apmeklēja arī kolēģi no šādām bibliotēkām: Tartu Universitātes bibliotēkas, Viļņas Universitātes bibliotēkas, Kauņas tehnoloģijas Universitātes  bibliotēkas, Jēkabpils Galvenās bibliotēkas, Madonas novada bibliotēkas, Rēzeknes Pilsētas Centrālās bibliotēkas, Rīgas Stradiņa Universitātes Bibliotēkas, kā arī bibliotēku un informācijas zinātnes studenti no Vācijas un LU Sociālo zinātņu fakultātes. ERASMUS+ programmas ietvaros Dabaszinātņu bibliotēku apmeklējuši kolēģi no Grieķijas, Turcijas un Lietuvas. Sīkāk par ERASMUS+ apmaiņas programmas dalībniekiem var lasīt LU Bibliotēkas jaunumu 14.numurā.
Savukārt LU Bibliotēkas darbinieki pieredzes apmaiņas nolūkos 28.septembrī apmeklēja Latvijas Lauksaimniecības Universitāti. Uz tikšanos bibliotēkā!

Dalīties