Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka laipni aicina visus interesentus 13. oktobrī plkst. 10.00 piedalīties izdevniecības Cambridge University Press seminārā, kurā varēs uzzināt jaunākās aktualitātes par izdevniecības publikāciju klāstu un tā nozīmi studijās un pētniecībā, kā arī visu par jauno e-resursu platformu Cambridge Core.

LU Bibliotēka sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru un izdevniecību Cambridge University Press piedāvā apmeklēt semināru par izdevniecības Cambridge University Press e-resursiem, kas ir nozīmīgs informācijas avots studijās un pētniecībā.  Pasākumā tiks apskatītas divas tēmas:
  • Cambridge University Press izdevumu vērtība (The value of Cambridge University Press Publications)
  • Cambridge Core – jaunā Cambridge University Press e-resursu platforma  (Cambridge Core – new platform of Cambridge University Press)
Seminārs notiks 13. oktobrī plkst. 10.00 – 12.00, Bibliotēkā Kalpaka bulvārī, 108. telpā (Rīga, Kalpaka bulv. 4, 1. stāvā) Mērķauditorija ir mācībspēki, studenti un bibliotekāri. Semināru vadīs Cambridge University Press pārstāvis Leszek Czerwinski. Darba valoda – angļu. Praktisku iemaņu apgūšanai lūgums ņemt līdzi savu portatīvo datoru. Par semināra apmeklējumu katrs dalībnieks saņems apliecinājumu.   Aicinām pieteikties semināram līdz 12. oktobrim.   Cambridge Core platformā pieejama e-žurnālu kolekcija Cambridge Journals Online.  Cambridge Journals Online ir izdevniecības Cambridge University Press daudznozaru e-žurnālu pilnu tekstu datubāze, kas piedāvā iespēju meklēt informāciju vairāk nekā 300 zinātniskajos žurnālos, kā arī saistītajos interneta resursos. Datubāzē pieejami pilnie teksti tādās nozarēs kā matemātika, datorzinātne, ekonomika, finanses, politika, tiesības, filozofija, psiholoģija, vēsture, kultūra, māksla, filoloģija, fizika, ķīmija, bioloģija, ekoloģija, ģeoloģija, medicīna un daudzās citās.   Kontaktinformācija: Diāna Puķīte Tālr.: 67551933 Epasts: diana.pukite@lu.lv Saistītās ziņas

Dalīties