Atsauksmes par izmēģinājuma pieejas datubāzi, lūdzu, sūtiet uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv, vai arī izsakiet savu viedokli šeit. Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt datubāzes nepieciešamību studiju un pētnieciskajā darbā. Datubāze pieejama tikai LU (Lanet) datortīklā līdz 2015. gada 31. martam. Palgrave Macmillan ir starptautiska akadēmiska izdevniecība, kas koncentrējas sociālo un humanitāro zinātņu jomā, kā arī uzņēmējdarbībā un inženierzinātnēs. Izdevniecība izdod žurnālus, monogrāfijas, uzziņu literatūru u.c. resursus gan elektroniskā, gan drukātā formā, piedāvājot inovatīvus un saistošus e-resursus akadēmiskajam personālam, jaunajiem speciālistiem un studentiem.
Izmēģinājuma pieejā piekļuve tiek nodrošināta sekojošiem e-resursiem:
The Statesmans Yearbook – Tiešsaistes gada grāmata, kas aptver statistiku par pasaules iedzīvotāju populācijas attīstību, lielāko pilsētu apdzīvotību, mediju monitoringu, noziedzības līmeni un veselību, kā arī valstu ekonomikas pārskatus u.c. resursus.
The New Palgrave Dictionary of Economics – Tiešsaistes vārdnīca ekonomikas nozarē. Vārdnīcā pieejami dažādu terminu skaidrojumi un raksti tādās apakšnozarēs kā uzvedības ekonomika, spēļu teorija, monetārā politika, mikroekonomika un makroekonomika, ekonomiskā izaugsme u.c.
Citi izmēģinājuma pieejas e-resursi

Dalīties