28. un 30. jūnijā notiks vebināri jeb tiešraides semināri par kompānijas “ProQuest” e-resursiem. “ProQuest” ir viena no lielākajām un progresīvākajām informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pakalpojumu sniedzējām, kuras e-resursi ir pieejami Latvijas Universitātes akadēmiskajam personālam un studentiem.

Kompānijas ProQuest pārstāvji LU mācībspēkiem un studentiem piedāvā vebinārus*, kas veltīti ProQuest e-resursu iepazīšanai un praktisko iemaņu apgūšanai. Vebināri ir lieliska iespēja uzdot jautājumus tieši produktu izstrādātājiem. Šoreiz varēs uzzināt vairāk par plašāko pasaulē disertāciju un maģistra darbu datubāzi ProQuest Dissertation & Thesis, kas jau ilgus gadus pieejama un tiek aktīvi izmantota studiju un pētnieciskajā darbā Latvijas Universitātē. Tiešraides seminārā tiks stāstīts arī par datubāzēm, kas ir pieejamas izmēģinājumā līdz jūlijam: ProQuest Central, ProQuest SciTech Collection. Sesijas vadīs ProQuest pārstāvis Björn Olofsson, darba valoda - angļu, sesiju ilgums - 45-60 minūtes. Aicinām apgūt  sekojošus tematus: "ProQuest Central and ProQuest Dissertation & Thesis"
  • 28. jūnijā plkst. 14.00
Lai pieteiktos šai sesijai, lūdzam izmantot pogu zemāk: "ProQuest Business Premium Collection and ProQuest SciTech Collection"
  • 30. jūnijā plkst. 11.00
Lai pieteiktos šai sesijai, lūdzam izmantot pogu zemāk: *Vebinārs ir tiešraides seminārs interneta vidē. Lai tajā piedalītos, Jums nepieciešama unikālā saite, kas Jums tiks nosūtīta uz e-pastu, veicot reģistrāciju vebināram. Lai dzirdētu seminārā runāto, nepieciešami datora skaļruņi vai austiņas. Seminārā iespējams iesaistīties, izmantojot datoram pieslēgtu mikrofonu vai rakstot tekstu diskusiju laukā.

Dalīties