LU bibliotēka 14. oktobrī plkst. 15.00 aicina Latvijas Universitātes pētniekus, doktorantūras studentus, pasniedzējus un citus darbiniekus pievienoties tiešsaistes semināram par platformas Sage Research Methods izmantošanu.

Sage Research Methods ir tiešsaistes rīks pētījumu izstrādes, metožu, statistikas un analīzes laukā. Tajā ietilpst plaša resursu bibliotēka, galveno pētniecības metožu padziļināts skaidrojums visās nozarēs un sīki izstrādāti norādījumi par to, kā izmantot šos resursus katrā pētniecības procesa posmā.

Mācības ir pielāgotas LU vajadzībām un sniedz iespēju iegūt vai atsvaidzināt zināšanas par platformas funkcijām un LU pieejamo saturu.

PIETEIKTIES (ja pasākums neparādās Jūsu MS Teams kalendārā, tam pievienoties varēs arī pierakstoties reģistrācijas saitē, augšējā labajā stūrī nospiežot uz “Sign in”)

Tīmekļsemināru vadīs izdevēja Sage apmācību un klientu iesaistes speciāliste Klaudija Paiku (Claudia Paicu). Klaudija aizraujas ar visu, kas saistīts ar mācīšanos un apmācību. Viņai ir pieredze darbā gan akadēmiskajā vidē (gandrīz 15 gadus lasītas lekcijas ekonomikā), gan korporatīvajā vidē (vairāk nekā 6 gadus ir pārdošanas veicināšanas speciāliste).

Datums: pirmdiena, 14. oktobris

Laiks: 15.00-16.00 (~60min)

Vieta: virtuālā telpa MS Teams

Tīmekļsemināra darba valoda: angļu

Mērķauditorija: Latvijas Universitātes pētnieki, doktorantūras studenti, pasniedzēji un citi interesenti.

Dalīties